Eat it

Just så håller jag på att lansera projektet Eat it

Med ”Eat it” vill jag undersöka ätstörningar och skönhetsideal. Hur kommer det sig att så enormt mycket tid och pengar spenderas på utseende, skönhet och kropp – allt medan världens resurser fördelas allt skevare? Varför är vi redo att dö för att vi vill uppnå den perfekta kroppen. Varför dör vi för att vi är överviktiga. Vad går gränsen för ätstörning, när går vi från sunt leverne till osunt. Hur kommer det sig att mat som borde vara en källa för näring, glädje och gemenskap skapar ångest hos så många kvinnor?

Eat it är projekt som spänner över flera konstområden, scenshow, utställning, you tube klipp och denna blogg. Målet är att skapa en öppen dialog i samhället om ätstörningar och sluta upp med att försköna sanningen!

Leadcharacter

Annonser
Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.