Konsten att vara tyst

den har jag lärt mig sedan jag blev mor. Jag trodde jag var bra på det för jag har ju alltid drömt att jag i tidigare liv varit ninja och därför tagit det på stort allvar att kunna smyga tyst och göra saker tyst så att man helt plöstligt kan dyka upp bakom fienden med en hårnål gjord av finaste jadé och fienden tappar hakan

– Hur kunde du vara så tyst!?

Men nu när jag har barn då jävlar är man tyst för man vill inte väcka den björn som sover. Den lilla tid som jag får när han sover kan inte bli kortare, batterier skall laddas, basta! Så jag kan numera diska tyst, chatta tyst, lyssna på musik tyst, spola tyst, träna tyst, packa tyst, när jag skriver på tangentbordet är jag tyst, jag kan nysa tyst och jag kan duscha tyst…säkert behöver jag inte göra allt tyst, men jag vågar inte chansa!

Shhhh, tyst…nu ska här solas lite!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s