Mitt i ingenstans

Kom precis tillbaka efter en två dagars vandring i ”Cirque de Mafate”, vilket är en av tre supercoola bergsområden på La Reunion som är från när vulkanen hade utbrott och ön bildades. Mafate är mest unikt för inga bilar kan åka dit, man måste gå. Eller om man är rik kan man ta helikopter. Så om man ex bor i byn Marla (30 hushåll) så tar det 3 timmar att gå till sin parkeringsplats, en halvtimme med bil till affären, baren, doktorn etc. Man vill inte komma till sin bil och behöva säga:

Jävlars, jag glömde bilnyckeln i byrålådan!!!

Vi sov en natt där och jag tyckte det var underbart men oxå helt läskigt att tänka på att vi var så långt bort från all civilisation. Mitt i bergen, på en ö mitt i indiska oceanen satt vi och åt creole korv. Alla tyckte jag var supercoola mamman som bar mitt barn genom Mafate. Då kände jag mig som supermamman faktiskt! Cirque de Mafate

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s