Blogg och hemsida i ett

det är det som jag försöker skapa! Vet inte om det kommer fungera men jag hoppas det. Jag är lite aktiv än en hemsida men kanske inte så aktivt att bloggen ska ta över. Men jag vet inte, jag exprimenterar och tänker att jag får utvärdera om ett år eller så. Nu är den inte klar, ska göra en fin header som är i samma värld som bakgrunden.

Vill man bygga ett imperium så måste man ju börja tro på sig själv, i mitt fall måste jag göra det synligt! Så här är jag, redo att dansa med er!

Sister Fluorfiller - mitt dj alter ego

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s