Nu ska jag kasta varpa

Mama Ruby kastar Bretagne varpa

Hur många är det som verkligen har kastat varpa i sitt liv? Jag och mina bröder gjorde det varje midsommar med morfar,farfar, morfars bror, pappa och grannen Evert. Jag tyckte det var ganska gubbigt och mest gick ut på att fylla på sin gin och tonic (inte jag då, för jag fick hallonsaft) och prata om gubbgrejer. Nu när jag är vuxen så gillar jag det, så nu ska här kastas varpa, fast inte svensk utan Bretansk varpa…spelar ingen roll, jag kommer fortfarande vara stjärna! Kolla själva, stilen jag kör på!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s