För ett år sedan

så föddes Indi Hopi Tiger och jävlars vad ont det gjorde fast det var mest för jag var så himla trött. Tre dagars latensfas, för er som inte vet vad det är så är det själva fasen innan man är redo att åka till sjukan. Jag tittade på Carneval, serien som de la ner efter strejken, lika bra det för jag kan inte kolla på den, den är förknippad med smärta!

Men så värt det, det här året har varit så sjukt omtumlande och jag har ifrågasatt allt som jag någonsin stått för, representerat, respekterat. Jag har brottats med demoner från förr, frågat mig själv om jag är min mamma eller är jag en egen mamma, vilken slags mamma vill jag vara…vad vet jag, pratar jag för mycket med min son eller för lite…Jag har varit väldigt hård mot mig själv och det ångrar jag. Det är först nu som jag förstår att jag är den bästa mamman för Indi för jag är ju hans mamma. Så vad gör det om han en dag får äta samma mat till både lunch och middagsmål? Eller vad gör det om han går och lägger sig olika tider…ingenting!

Vi har en underbar liten pojke som äter bra, sover bra, leker med oss, med andra, själv, säger vad han tycker, klagar om han inte är nöjd, skriker för full hals om vi inte fattar galoppen och det bästa av allt är att han har komiskt timing. Shit ni fattar inte hur glad jag är för att han har komisk tajming, man kan inte träna sig till det, det bara finns där!

Nu ska jag fortsätta fira honom fast att han är sjuk idag!

Indi , några timmar gammal

Indi ett år

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till För ett år sedan

  1. Tennessee Mike skriver:

    Jag njuter så av att höra att en underbar person verkar ha ett underbart liv! Stor eller t.o.m. STÖRRE kram till er alla! :o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s