Hål i garderoben

Varför tänker jag alltid att jag inte har några kläder? Jag har ju sjukt många kläder? Fina kläder men ändå finns det en känsla av icke existens! Blir jag aldrig nöjd ,är jag en tokkonsument? Har jag ingen stil nu efter graviditeten och mammaledigheten? Tänker jag bekvämt före obekvämt? Nej, det måste i såfall genast stoppas! Eller är det så att jag helt enkelt inte har en stil längre?

Hur som helst, vill man få lite kläder så kan man smita förbi Björkhagen och få med sig ett lass. Jag skall reikarneras och pånytt födas lagom till påsk och precis som herren själv återuppstå på den tredje dagen…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s