Playmobil,mormonernas hemliga budskap?

Alltså den här uppsättningen Playmobil kallas på franska för ” camping car” . Vad jag dock finner väldigt mystiskt men härligt på något sätt är att det kommer med förutom grill, flipflops, vilostolar och annat semestergear ,ungefär 10 kvinnoplaymobil, 6 barn i olika åldrar MEN bara en man, en äldre sådan? Jag lägger ingen värdering i det hela men undrar stilla, hur beslutet togs kring ” franska camping Car”. Det är visserligen en norsk idè men så amerikanska aks delstaten Utah är inte ens Norge? Är det någon som vet något om Playmobilens Big Love så hör av er…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s