Stockholm- jag är frisk

Då var det avklarat, en veckas sjukstuga med liten och själv sjuk. Det var ju meningen att bli en vecka med kära åtetseenden, födelsedagskalas och glada tillrop. Istället blev det ambulans från planet, sänka och weleda medicin.
Så är livet med barn, det ändras för man kan inte hålla på att lura deras kroppar så som vi lurar våra egna. Släpar oss iväg till jobbet fast vi har flunsan, går ut på krogen med halsfluss och tränar spinning med vinterkräksjukan. Skulle man stanna inne skulle smittan inte spridas…
Alltså, jag är en kålsupare, jag gör som ovanstående. Nä, nu måste jag sluta, det är ett gäng småländska barn på tuben och alla låter son emil från katthult socken…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stockholm- jag är frisk

  1. Gnestakänslan skriver:

    Men asså… det är jävligt mycket ambulans och akutvård på er familj! Å andra sidan kommer I att ha antikroppar mot allt från böldpest till fotvårtor inom ett par år, så ur det perspektivet är allt bra.

  2. rebecca skriver:

    Men jag vet inte vad det är med oss! Indi är en dramaqueen! Fast jag tror akutsjukvården beror på att han envisas med att bli sjuk när vi inte är på hemmaplan!
    Då har jag ju inte berättat om bilolyckan än…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s