Grannar

Ikväll ska jag på middag hos mina grannar. Jag känner inte dem alls men min kille träffade en av dem i barnvagnsrummet och vips så blev vi bjudna på middag. Super! Det som är coolt med den här middagen är att om vi skulle behöva meddela dem något, ex vi är sena, sjuka etc så skulle vi behöva gå och knacka på deras dörr. Vi har inga nummer, ingen mail och framförallt ingen FB. Så fint och befriande att det var så fast jag fick lite panik oxå eftersom jag igår inte insåg vilken tid middagen var och då tänkte jag, fasiken jag måste gå och knacka på och fråga om tid! Men sen behövde jag inte det för vi sprang på varandra på gatan men då frågade jag mig själv – varför i helvete har jag problem med att knacka på ooch fråga…så nu funderar jag på det!

Trevlig Kväll

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s