Kungliga hovnarrar

Bilder kommer…just som jag skulle lägga upp dem försvann dem! Beviset!

Eller vadå bevis och bevis, man får trott om man vill… Angela och jag uppträdde för Victoria och Daniel , gav dem ett gympass, lite strechtips och cool downs, så att de skulle orka med allt fikande de måste göra hela tiden. De var grymma, hon tränade i sina highheels slängde väskan i golvet och började pumpa, han spände biceps och lät oss klappa dem, sjukt starka armar – säpo log i mjugg i bakgrunden fast roger roger han tränade lite han…

Ni vet, jag blev lite kär, är jag royalist nu? Men de var så proffsiga och fick en att känna sig sedd och jag blev imponerad för det är ju typ det enda de gör, glider runt och lyssnar på olika projekt osv osv. Efter de gått, så tänkte jag lite grand att jag skulle möta upp dem på lilla hotellbaren och dricka en Grön, så var känslan i kroppen efteråt…

Nu ska jag träna på att bli lika proffsiga som dem på att se människor, få ta del av glansen!

Bilder kommer

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s