Men köp inte nytt

Jag pratar om barnkläder. Fatta vilket jädrans överskott av barnkläder för barn under ett det finns i det här landet. Alltså sluta nyproducera små kreationer som de gulliga liven har på sig i högst tre månader. Det är inte konsumenterna av barnkläder jag stör mig på utan producenterna, bling bling, dollar, kathing! Så uppenbart lätt marknad. Alla vill ju att gulleplutten ska ha både det ena och det andra och man blir lockad, frestad men det är så JÄVLA ONÖDIGT. Som konsument så kan jag säga till alla snälla köp second hand, spar på världens resurser och låt det lilla livet växa upp i en värld som är lite mer och inte mindre än vad den är idag! Finns så mycket snygga vintage och second hand.Till producenterna, våga hoppa över ett år i produktionen och ta lite jävla ansvar!!!

Tips på affärer:

www.oiidesign.se

www.modelmini.se

www.babyyeahyeahs.com

www.loppi.se

Kanske antika barnkläder

eller kanske mini rodini

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s