Ligger i sängen…

Och kan inte sova för jag kan inte sluta lyssna på lillsnusaren som ligger i sin säng och låter djupsömn. Tänk att han finns och att jag får låna honom i några år. Jag ska låta honom lära mig allt och jag ska lära honom det jag snappat upp. Men Gulle alla idag, idag är en gulle tänka efter mkt och länge dag. Förresten middagen i Aspudden var fantastisk, perfekt avslut!

20110405-234418.jpg

Lillanusarn och faster fanny

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ligger i sängen…

  1. Angela Wand skriver:

    I love your blogg page!
    Looks great!
    Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s