Kreativitet

är något som vi alla måste träna på för att vara bra på det. Man kan vara helt nere och trist och slö och apatråkig och stegen till att vara kreativ känns milslång. Eller typ som härifrån till rymdens svarta rövhål. Då tittar man hellre på Mad Men, Dexter eller True Blood som är ashärligt för man inte orkar med kreativiteten. Men då ska du bara börja göra ngt, skapa ngt litet med dina händer, hjärna eller kropp. Kan vara en mikrosekund eller en timme, beslutet att vara kreativ är det som sätter igång flödet. Att inte veta vart det hela leder till är en styrka, inget måste redovisas, förklaras eller dömas och speciellt inte för dig själv. Så jag utmanar er alla, hur många kreativa projekt, ideér, tankar etc kan vi spruta ut på en månad?  Rapportera direkt till mig eller på bloggen.

Inspiration, kolla min vän Ludde Duregårds fina veckofilmer…

Löv from trying to be creative soon to be 32 and loving it babe in france

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s