Sexig istället för trött

just det inte glömma att byta ut ordet trött mot sexig, som småbarnsmamma så känner jag mig enormt mycket hetare av denna boosting…så jädra sexig, så sexig som man blir när en dvärg gnäller på en så fort han får se en medans han ler och är på charmoffensiven med alla andra, sexig som i att jag klär i ajabaja, men dock inte så sexig som jag var förut då dvärgen var vaken på natten…så min sexighet är ändå hanterbar men dock lite för konstant, tänker att en vecka i kroatien med Angela och få jobba lite kommer göra mig lite mindre sexig!

Au Natural

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s