Charles de fucking Gaulle airport

alltså, wtf hur dyrt får det bli på en flygplats? Kan man stoppa detta eller måste vi acceptera dessa överpriser? Att mellanlanda där gör att hela gaget försvinner på typ ett paket pringles…ett litet packet pringles 2,90 euro, en liten smutsig ledsen halv parisbaguette, 4, 70 euro och världens scizofrenaste kyckligwrap 7 euro…

Jag hittade dock lösningen på hur man överlever där, skit i food courten och gå direkt in till lyxgodisbutikerna. Där får du valuta för pengarna. Typ 8 bitar sockrad marmeladbitar 4 euro, nougat 200 g 5 euro inkl apelsin och mandel bitar, godivabitar 4 euro..

De innehåller ungefär samma mängd socker och kolhydrater och marmeladbiten utlovas vara handgjort vilket är mer än vad resten är gjord av. Fyll buken med Lady Godiva istället för miserabla kolhydrachocken ” Tart de Salmon”

Mycket snyggare och godare än en ledsen baguette

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s