kvinnor som njuter av maginfluensa?

Varför vill jag jobba med Eat it. Sjukt enkelt svar, för vi i  samhället skapar en sjuk relation till mat som är så skev på alla punkter när det egentligen är den enklaste av matematik. Just nu fokuserar jag på att det är kvinnor som har mer stört förhållande till mat än män, jag vet intet nytt va? Men är det så, killar hur upplever ni mat? Hur upplever ni era kroppar? hör gärna av er så får jag intervjua er?

Maginfluensa, kom igen hands up där ute om ni inte har någonstans djupt inom er njutit av att ha maginfluensa, kräkas upp allt och vara helt tom på insidan, den nöjda tomhetn i magsäcken, mmmm, ren, renad och nu kan allt börja om från början. En kaskad av katharsis! Det är svårt att börja äta igen eller hur?

En stor hemlighet, släpp ut den, nu pratar jag om de kvinnor som ofta beskrivs som sunda, friska, starka, roliga kvinnor men ändå…min research går framåt men fortsätt höra av er och ja, din historia är viktig för mig, jag vill veta allt.

att fundera på, varför ha orimliga mål med sin kropp? Det låter oftast som de ändring som vill göras är likvärdiga med att vara 178cm men vill vara 158 cm…

over and out, time for rehearsal

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s