Jobben rullar in

Det blir lite jobb i sommar ändå. Jag var ju beredd på fattigaste sommaren sedan 2002 men det ordnar sig, det ordnar sig nästan alltid för lilla mig! Har jag jobbat upp karman så den är på plus? Eller är mitt flow helt i enlighet med the secret? Glad är jag oavsett vilket . Det enda jag vill ha nu är mer tid då idéerna och projekten bråkar om utrymmet i hjärnan…
Malmöfestivalen chäck
Sthlm kulturfestival chäck
Cascas tour i uk chäck

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s