Vikten av att kunna göra en kullerbytta i en soffa

Nu är jag på väg till Absolute vodka och dess nya ägare Pernod/Ricard, där jag ska hålla workshop i kreativt skapande utifrån cirkusen sätt att arbeta. I princip så går försäljningen för Kahlua och Malibu jävligt dåligt så man skulle kunna säga att jag ska jobba med att öka supandet… Fast min workshop ska handla om det motsatta. Dvs attityden till festen, hur vill du festa och vad vill du få ut av den? Sådant måste bestämmas innan. Är målet att supa och vara hemma och snacka skit- fine , är målet att hemmafesten ska konkurrera ut East oxå fine! Du bestämmer bara din egen attityd, det är allt som behövs. Utmaning, attityd sen ev dryck om det behövs. Testa hur det känns att göra en kullerbytta i en soffa?

Annonser
Det här inlägget postades i Aktuellt, Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s