Sommarlovet och mammaledighet färdigt

Japp, efter en paus på två månader är jag tillbaka i bloggvärlden. I juni insåg jag att det var dags att ta vara på de sista månaderna som jag är mammaledig och valde att satsa stenhårt på den karriären, gick svinbra och vi har haft en toppensommar. Så nu, är jag tillbaka och det känns så jädrans härligt. Massa roliga jobb på gång, berättar mer sedan. Nu vill jag bara slå ett stort slag för min vän och kollegas Angela Wands varietescen på Sthlms kultur festival, hela veckan från kl 19,00.

Den 16, 18, 19 aug så uppträder jag där. Den 16 är det Ruby Red som stylar okända utvalda. Den 18, 19 så är det dags för Beatrix and Jenifurs debut i Stockholm. Nervös men svinroligt.

Royal training with Daniel and his wife

Royal training with Daniel and his wife

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s