BREAKING NEWS

I höst så kommer jag jobba med två kompanier,Jag kommer dels arbeta med Avart – dans och rörelse och föreställningen Stenkär. Sedan kommer jag även medverka med Cirkus Cirkör i föreställningen  Sagocirkus. Inte nog med det, för jag tycker så himla mycket är roligt och kan bara tänka hur kul allting kommer bli så jag ska hjälpa Subtopia och Groundfloor ab att ta hand om ett gästspel i Hangaren från Marocko. Kompaniet heter Zimmerman & de Perrot och föreställningen Chouf ou Chouf. Och medans jag gör allt detta så planerar jag inspelningen av Eat it trailern den 5 november. Alltså det här känns så jädrans bra, tänk att jag i Juni stod utan jobb till hösten och vägrade bry mig om det och istället så lekte jag med Indi.

Inte nog med allt detta, jag ska även flytta! Tjihooo – till en gammal träflygel från 1700 talet utanför Strängnäs. 300 m2 ska bli våra.

Im dancing

Im dancing

Annonser
Det här inlägget postades i Aktuellt, Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s