Att repa i Subtopia

det är så jävla fantastiskt om man är mig! För jag känner så många som repar,jobbar eller tränar där så förutom att man repat och jobbat så kommer jag hem och känner att jag har lösningar på en massa funderingar och problem, har inte jag lösningarna så har jag fått namn på någon som kan lösa det åt mig. Sen blir man kramad av minst 10 personer, en del svettiga från träningshallen, en del tight mellan viktiga jobbmöten, en del av personalen på Subtopia som äter lunch, en del kramar svävar i lokalen och hittar rätt. Subtopia är helt enkelt en bra plats att vara på om man vill bli boostad med kärlek. Nu har jag ju många vänner som vet vad Subtopia är så jag säger redan nu, NEJ ,detta är inget reklamförsök utan jag känner fan så här på riktigt…jag är till och med deras heta reklambrud! Vad tycker ni om den här looken?

Rebecca Westholm by Klara G

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s