Repa repa repa

Den här veckan så repar jag som en liten dåre, överallt i staden är jag, som en liten superhjälte i min blå Renault Laguna. Övergången från mammaledig till arbetande moder var gigantiskt skarpt, men det gillar jag. När man inte träffar sitt barn hela tiden blir man tokig av längtan så när jag träffar honom på kvällen så blir det intensiv lek tills vi båda stupar i säng. Hur som helst, nu är jag i Gustavsberg och repar med Fefe i hans fina nya lägenhet. Vi har premiär på lördag med Sagocirkus. Nu fixar han med hembakta bullar. Där för så passar jag på att blogga lite, så jag kan skryta om min nya banner…vad tycker ni om den, you like it?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Repa repa repa

  1. Linda Beijer skriver:

    Gillar alltihop! Du är bäst! Och Fefe med! Och bullar! Och banner! Ni kommer vara så fina på scen tillsammans. Jag vill veta VAR och NÄR, fast inte i helgen för då är jag bortrest igen. Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s