High fashion cyklista

Jag tror det har skapats en hemlig cykeldresscode under åren jag var cykellös. Helt plötsligt vid Slussen så märker jag att det är jag och två till som inte har världens coolaste matchande regn och vindskyddsoutfit på oss när vi cyklar till jobbet. Nu är det väl inte så att jag tycker det är världens coolaste outfit men vad hände med att lite nonchigt spontant cykla dit man ska? Det är världens ” tour de france” känsla så där en kl 9 en tisdagsmorgon, nästa vecka ska jag undersöka om de har vätskeiontroller, blåbärssoppa och sjukhustält för oss resenärer.

20110924-083324.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s