Medverkande och team i Eat it är klart!

Okej lyssna på det här…alltså jag kan typ inte fatta vilket dream team som jag skapat

Anja Ducho Zuber, Angela Wand, Cohdi Harrel och Elisea Erävelo och jag på scen. Dans, cirkus, clown, stunt, komik, sorg, musik och en jädrans massa mat som vi inte kommer äta…som hjälp med regi och cirkuskoreografi så hade jag världens gulligaste och bästa möte med John Paul Zaccarini som säger så här YES YES YES. Som reserach stöd och dramturg ingen mindre än Paris älskling Yohann Floch , det som han inte vet om nutida cirkus är liksom inte värt att veta. Kostymör och allmän stylist the one and only Anja Kjellin, är hon med ombord så vet man att det blir jävligt snyggt och säkert. Fanny Enberg, snart nyexad producent från Sthlm dramatiska högskola, she gives love a new name. Min expertrådgivare på ämnet samt sociala medie konslut är den magnificka Ronnie Ritterland, utan henne skulle P4 gå under. Alex Hinchliffe, fotografen som alltid levererar och aldrig sviker och denna gång ska han utmana sig själv ännu mer och skapa trailern för Eat it. Tobias Hylander, the dreamljudsättare som har sagt ja till att skapa en theme sång till Eat it, å det kommer bli så bra. Karl Torstensson, min privata youtube regissör, vi är fyllda av ideer och skrattar väldigt mycket. Plus att Danny Anatta är min assistent och han sa ja fast han inte visste vad jag skulle be om, så jädrans ädelt. Och till sist, som projektrådgivare har jag fått enormt stöd av Kiki Mukkonen på Kulturhuset Subtopia, allt känns så mkt lättare om jag vet att jag kan ringa La Kiki.

Sen så är det så klart en massa kontakter som knytits som inte är klara ännu och de vågar jag inte skriva om ännu. Men det pirrar lite i magen…Men jag behöver fortfarande hitta scenograf, ljussättare, marknadsföring, formgivare som är peppade och sugna på att vara med i revolternade voltande Eat it…

Annonser
Det här inlägget postades i Aktuellt, Blogg, Projekt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Medverkande och team i Eat it är klart!

  1. Maria Hägerbaum skriver:

    Det ska bli så jävla häftigt att se dett anär det blir dags, för det hoppas jag att man kommer få göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s