RED ROOM ZAGREB

Det är tredje gången som jag är tillbaka vid den här Cabareten och det är helt underbart. Det känns som att ha en kroatisk varietefamilj och nu sitter jag här och vi har tekniskt genomgång och slås återigen av hur mycket jag älskar att vara med artister, med producenter, med tekniker med stagehands. Det är så jädrans slitigt och tufft, långa dagar och dåligt med mat för alla, men vårt gemensamma mål är att ikväll så ska publiken få en sjuhelsike av show och det är det som för oss framåt. Viljan att skapa är så jädrans stark och kreativa lösningar haglar. Jag har haft mina funderingar på artistlivet, för det är en jävla berg och dalbana men fan jag kommer ändå fram till att jag är en rik människa med en egen skatt och den vill jag förvalta väl, till den dagen som jag ska lämna den vidare.

MMMM…snart kommer det väl någon slaskig pizzabit eller så kommer det sallad. Just nu gör det sak samma. Jag vill vara här.

Kärlek

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s