JAG FLYTTAR

flyttade är mer korrekt för två veckor sedan därav stiltje på denna sida. Flytt och tokmycket jobb och ett litet barn sen så finns det inte tid för så mycket annat. Vart har jag flyttat, jo det ska jag berätta, till ett hus, en flygel från 1774 vid Mälarens strand. Det är svinstort med öppna spisar, bastu, träbalkar, inte sönderrenoverat, engelsk park och sjötomt. Helt enkelt för bra för att vara sant. Så nu byter jag min betonguppväxt mot flora och fauna. Har redan fått en snabb lektion av detta av bygdens ornitolog, detta område är där rördrommen finns- Vet ni inte vad en rördromm är, haha, tänk vad jag vet mycket efter ynka 10 dagar här. I detta hus så ska det skapas och bakas, älskas och hatas, uppfostra barn och dricka apertif, träna sig svettig och basta bort synder…

Så fort jag hittar kameran så ska jag lägga upp lite bilder!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s