Gud vad jag ligger efter…

Idag är en sådan dag där min att göra lista är typ lika lång som Margret Mitchells bästsäljare. Det är för att jag i princip har skjutit upp allt till denna onsdag. Denna onsdag symboliserar att jag påbörjar min två månader långa reserach och manus arbete för Eat it och det känns underbart! Men eftersom jag jobbat så hårt de senaste månaderna så har allt hamnat under kategorin ” det gör jag efter den 23 nov” så nu ska jag flytta in på riktigt, betala alla räkningar, betala ut lön till folk, skicka fakturor, hitta nya stokke stol till Indi, rensa bland mailen, färdigställa trailer för Eat it samt börja sammanställa alla intervjuer. Och nu har jag ändå inte rabblat allt för jag vill inte tråka ut er. Men metoden jag använder mig av är att jag i morse började med att sätta deg till en surdegsbröd med valnötter och äpple så medans jag betar av listan så doftar det bröd och degen jäser och så skapas det väldigt mysig arbetsmiljö…bästa jag gjort! Snart kommer Stina Holmberg på besök och då kan vi äta nygräddat…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s