2012 undergång förändring och vattumannens era

Jajemen säger jag, man kan ju tror vad som helst om folks olika teorier om 2012 men för min egen del så tänker jag fortsätta med ett tidigare löfte att helhjärtat fortsätta med uppgiften att skapa mig ett lyckligt liv som jag vill leva länge. Min kille sa till mig ganska enkelt och sömndrucket härom morgonen att ” det som är så bra med dig Rebecca är att du ler mot livet och då ler livet tillbaka, vilket gör det så skönt för mig att leva med dig” Vilken enorm boost att få höra det och jag blev väldigt glad över att han sa så till mig. Så det ska jag fortsätta med, jag ler verkligen inte hela tiden, ibland asgarvar jag, ibland ler jag i mjugg och ibland sitter jag och surar men återkommer ändå till en liten plats jag skapat där det är lätt att le.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2012 undergång förändring och vattumannens era

  1. Charlotte skriver:

    Vilka vackra kärleksord och så sanna som de var sagda ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s