Mindfulness

Den här kursen ska jag gå i vår.

100-day_food&mindfulness program22dec kopia.pdf

Jag var i kontakt med Lotta och ville gå hennes kurs ” Heroines journey” men då var jag gravid och skulle i princip få barn så det kändes inte rätt men det här känns så jädrans roligt. Mer om Lotta hittar ni här

http://www.quickenings.com/

Annars så kan jag berätta att jag tappat bort min plånbok med ett masterkort, ett visakort och körkortet. Jag vet att jag är i bra balans då jag bara suckar och tänker jaja, lite extra administrationsjobb men annars lugnt…Jag är glad att det är så.

Imorgon möte om ev roligt jobb till sommaren. Wish me good luck.

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s