Ensam behind the scenes

Det är ju så att när man vill skapa sina egna projekt så är man väldigt ensam.Kanske inte i den bemärkelsen att jag känner att jag inte har någon att prata med eller någon som förstår mig. Utan bara det att man blir ensam med allt jobb, allt från idéer om föreställning, till att komma ihåg kontrolluppgifter, till att skriva budgetar och att hålla tidsplanering. Ibland är det överväldigande och då är det bra att man har en, två, tre ankare som kan stöjda en och som kan förstå…det behöver inte nödvändigtvis vara ens partner eller ens bästa vän utan någon man känner att här får jag babbla som ett litet får och snart är jag på andra sidan. Jag har några sådana runt mig, kanske vet ni inte vilka ni är eller så vet ni det. Ni är mina Eat it ankare…om ni inte vet det nu så kommer ni få veta det snart. ps: har sökt ” Playing för Change”

”Action and reaction, ebb and flow, trial and error, change – this is the rhythm of living. Out of our over-confidence, fear; out of our fear, clearer vision, fresh hope. And out of hope, progress.
Bruce Barton

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s