La France

Nu är jag i Frankrike och det är så jädrans lyxigt att få komma till denna vackra del av Bretagne och lukta på blommor, äta ost och njuta av solen efter ett lång period av väldigt mycket arbete. Nu försöker jag arbeta bara två timmar per dag, tänka kärleksfulla tankar till mig själv om mig själv och laddar batterier. Det är svårt att varva ner efter man har haft ett högt tempo och jag får tvinga mig själv att tänka att världen klarar sig utan att jag  högpresterar hela tiden. Jag tror man skulle kunna säga att jag tillämpar mindfullness.

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s