Mindfulness i arbetet…bra titel va?

Nä men allvarligt…när man jobbar som frilansande artist och producent så finns det ofta så många lösa trådar att knyta ihop så att ibland är det svårt att veta vart man ska börja. Det är hemsidor som ska uppdateras, nya nummer som ska skapas, säljtexter ska skrivas, bilder skall tas och möten som man ska gå på. Väljer man att marknadsföra sig via sociala medier så är det en uppström av saker som skall uppdateras där. Så då har jag kommit på att jag gör en morgonmediation där jag boostar mig själv med energi, sorterar ut vad som är viktigt, vad som är överflöd, vad som är skräp, vad som är oro, vad som är känslor…skriver ner det och jobbar efter en plan.  Det känns skönt och det gör mig avslappnad när det är mycket som flyger runt i ens tankar…jag hoppas det kommer göra så att när jag väl åker till havet så kan jag njuta av saltstänken, brisen och havsluften!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s