Representation

Alltså, jag kom precis hem från en represenations resa till Spanien som så klart var så underbar och fantastisk. Men jag har inte åkt på så många resor och har inte insett förrän nu att det är ju det jag borde göra, åka och representera, jag är svingrym på det. Det är ett spännande sätt att sälja in idéer men jag har inte förstått det, tänkte att rotaryklubbar och sådant var sådant som gubbar ägnade sig åt i näringslivet men jag måste shapa upp mig och inse att världen inte är som jag tror ;)…Hur som, im going to represent from now on…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Representation

  1. lolasinferno skriver:

    Härligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s