Premiär om en vecka

Känns som om jag inte hunnit med att duscha senaste veckan för det är så tight om tid. Egentligen skulle jag kunna skriva spaltmeter om hur det går, hur jag mår och allt annat med. Men allt jag kan säga är att även om man är själv med litet barn så har man rätt till att vara konstnär och artist! Jag tar med mig det till Eat it när jag börjar repa! Happy Morsdag alla som kämpar för att få livet att gå ihop och bevarandet av drömmar finns kvar!!!
Återkommer med biljett info!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s