Berlin

Jag myntar härmed begreppet halvsemester. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det som det handlar om är att man ibland inte kan ha semester bara för att det är sommar. I mitt yrke så är det ju då som man jobbar mer än många. Men för att hinna med semestertempo så kan man ha halvsemester dvs man jobbar typ i några timmar per dag och kanske inte varje dag men lite grand. Sen åker man till ett nytt ställe, typ Berlin, typ Hannover och helt plötsligt så blir det både semester och jobb. Men jag förespråkar ju såklart hel semester men i väntan på den så kan man göra så här. Jag ska för övrigt på hel semester i slutet på Augusti…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s