Livet ändras från en dag till en annan…

Nu skulle jag ha varit i Barcelona och uppträtt på en stor festival istället är jag hemma hos mina föräldrar i skärgården. Jag blev sjuk och hamnade på akuten. Nu mår jag bra men är lite i chock över att det kan ändras så fort, jag menar det man tyckte var så viktigt. Jag kämpade in i det sista för att jag skulle åka till Barcelona och göra festivalen men när det gick upp för mig att jag var på väg att checka ut från sjukhuset för att checka in på flighten till Barcelona så ville jag inte det längre. Jag är så klart väldigt ledsen och sorgsen över att jag inte är där nu när jag jobbat så hårt för den föreställningen men å andra sidan är jag glad att jag inte är sjuk längre. Att jag inte är sjuk längre beror på att jag bor i Sverige som har en fantastisk sjukvård, hade jag bott i ett annat land med sämre sjukvård så är det inte lika säkert att jag hade blivit frisk. Alla har fan rätt att bli friska, tänk på det nästa gång ni går och röstar. Och skänk för fan pengar till alla organisationer som jobbar med att läka och hela människor i andra länder. Antiobiotika, borde väl alla få tillgång till nu 2012. 

Image

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Livet ändras från en dag till en annan…

  1. Lola skriver:

    Usch, vad tråkigt att din resa och framträdande blev inställt men ibland måste hälsan komma först trots allt. Underbart att du är frisk igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s