Om att slippa döma andra och sig själv!

En kommentar till ett viss blogginlägg på finest som handlar om att bloggaren kritiserar SATS kampanj och tycker SATS visar upp osunda ideal eftersom kvinnan ( som inte är modell utan ställer upp för sitt gym) inte ser tillräckligt tränad ut efter 13 år. Alla är redan arga på hen som bloggat, Sats chef vägrar träffa hen och flera annonsörer har dragit sig ut annonsering på finest.se pga av det hela. Jag har en massa åsikter om det men tycker att Kitty Jutbring sammanfattar det hela väldigt bra på sin blogg på Mama.nu.

” Livet handlar om så mycket annat, som är så mycket viktigare, dessutom. Har man ett bra liv med fina människor och meningsfulla saker i så slipper man automatiskt bry sig så mycket om sin vikt eller sitt utseende. Det är väldigt skönt att slippa fixera sig. Slippa döma sig själv och andra. Bra för psyket med”

Jag tycker att bloggaren visar upp ett otroligt trasigt samhälle som gång på gång skiner igenom med falska löften om vad verklig lycka är. Pierce it and start a revolution by loving your body!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s