Nu har jag utvärderat med mig själv

och det var skönt, äntligen kan jag blicka framåt och njuta av nuet. Eat it har varit ett långt projekt för mig. En tämligen ensam resa trots alla jag arbetat med. Men är man den som initierar och är konstnärlig ledare för ett projekt så blir det ensamt eftersom alla beslut landar hos en själv. Jag saknar verkligen en sparring partner på riktigt. Någon som är sugen på att driva projekt med mig? Nöta och blöta idéer?, stanna uppe sena nätter för konsten?, till och med tjäna pengar på våra projekt men våga ta risker för vi tror på vår idé? Fortsätta vara politiska, ideologiska och solidariska i tankesätt och idé! Skratta så vi faller ihop, gråta tillsammans för vi inte orkar jobba mer?

Någon där ute som är sugen på att jobba tillsammans? 

Just nu är jag väldigt sugen på film och radio, skulle vilja lära mig mer om det. Kanske kombinera det med turnerande av Eat it? Hmmm, ni vet vart jag finns!!!Image

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s