Revisorn i Uppsala

Varje år åker jag till Uppsala för att träffa min revisor. Vi träffas bara en gång per år och det är nu, någon gång på senvintern, tidig vår. Jag gillar vår vänskap som vi utvecklat. Vi är inte vänner på facebook, Twitter el Instagram. Jag har ingen aning om hennes liv och hon vet inget om mitt. Så möts vi då idag och så får vi veta allt och sen säger vi hej då och ses om ett år. Det är bra, riktigt bra.

20130305-090106.jpg

Bara en bild på en look jag längtar efter…

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s