Konstnärligt ansvar för Varieté La Port

Semester, ledig, paus och allt sådant. Efter Eat it behövde jag ladda batterierna och har varit i Indien och fått surfhår och len hud. Och ägnar mycket tid åt min trädgård. Men nu känner jag mig utvilad. Jag har blivit konstnärlig ansvarig för programmering av Varieté La Port på Stockholms kultur festival. Den kommer bli ännu bättre än förra året för i år har jag världens bästa band med mig, ”Grandma Tease och Kurbas Piano” och sviiiiiinbra cirkusartister från hela världen. Festivalen är 13 – 17 aug mitt i Sthlms hjärta.

Mandreem Beach, april 2013

Mandreem Beach, april 2013

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s