Den svenska apans 100 röda drömmar av Joakim Pirinen

Så nu är det officiellt, och jag är svinglad. Jag kommer att arbeta på Turteatern i höst i en uppsättning av Joakim Pirinens samlade verk. I regi av en av mina favorit regissörer Nils Poletti och med en för mig ny skara artister i ensemblen. Jag känner ju Py Huss Wallin privat så att få jobba med henne kommer bli sjukt kul. Ni fattar, jag glad, jag lycklig och alla mina försådda stockrosor gror!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Blogg, scen och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den svenska apans 100 röda drömmar av Joakim Pirinen

  1. Klara G skriver:

    Så jävlarns grymt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s